search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:15
MENU CLOSE

Βανδάλισαν έργα στην αντιφασιστική έκθεση για τη Χρυσή Αυγή

26.01.2020 16:50
Βανδάλισαν έργα στην αντιφασιστική έκθεση για τη Χρυσή Αυγή - Media

 

Στόχος αγνώστων έγιναν έργα της έκθεσης «Βάλ’τους Χ – Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας», που φιλοξενείται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Σύμφωνα με το news247.gr, στα εγκαίνια της έκθεσης, την Παρασκευή, κάποιοι προσπάθησαν να αμαυρώσουν την αντιφασιστική προσπάθεια που στηρίζει το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ και το HumanRights360.

Άγνωστοι χάραξαν και ζωγράφισαν πάνω σε επτά έργα καλλιτεχνών και έφυγαν από τον χώρο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, εκμεταλλευόμενοι των συνωστισμό.

Τα έργα θα αντικατασταθούν και θα εκτίθενται κανονικά από τη Δευτέρα και μέχρι την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου.

Η καμπάνια αποτύπωσε και παρουσιάζει 100 επιθέσεις σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να αναδείξει παράλληλα την συνάφεια με τα τάγματα εφόδου και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής. Τελικός της σταθμός ήταν η δικαστική αίθουσα όπου σκιτσογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό σχεδίασαν τις απολογίες των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Πηγή φωτογραφιών: news247.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:14