search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:32
MENU CLOSE

«Φτήνια»: Τι απαντούν Μπογδάνος-Άδωνις στον Φοίβο Δεληβοριά

26.01.2020 19:17
«Φτήνια»: Τι απαντούν Μπογδάνος-Άδωνις στον Φοίβο Δεληβοριά  - Media

 

Με σκληρά λόγια απαντούν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον Φοίβο Δεληβοριά, με αφορμή τις αναφορές του γνωστού μουσικοσυνθέτη σε πρόσφατη συνέντευξή του

«Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του…εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά…», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ένας-ένας, οι καλλιτέχνες που μας συντρόφευσαν στα πρώτα χρόνια της νεότητάς μας έχουν βαλθεί την τελευταία δεκαετία να αποδείξουν ότι όποιος έχει ένα χάρισμα, μια καλή φωνή, μια σειρά ωραίων εμπνεύσεων, δεν είναι απαραίτητα ούτε πνευματικός άνθρωπος, ούτε αξιόλογη προσωπικότητα», έγραψε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σημειώνεται ότι, σε μία χειμαρρώδη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο Φοίβος Δεληβοριάς, απαντώντας σε ερώτηση για το «αν αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ένας υπουργός», απάντησε:

«Και βέβαια, αλλά προς το καλύτερο. Οταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα κι αυτή την «αρχιδίσια ερημιά» που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Κι έγραψα ένα τραγούδι, την ‘’Αγρια Ορχιδέα’’.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08