search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:28
MENU CLOSE

Αλέξα Τσανγκ και Ταν Φρανς οι παρουσιαστές του «Next in Fashion» στο Netflix

27.01.2020 07:28
Αλέξα Τσανγκ και Ταν Φρανς οι παρουσιαστές του «Next in Fashion» στο Netflix - Media

 

Το Netflix ανακοίνωσε ότι στις 29 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το «Next in Fashion» με τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές και σχεδιαστές μόδας, Αλέξα Τσανγκ και Ταν Φρανς .

Το νέο reality show με επίκεντρο τη μόδα, όπως γνωστοποίησε και η Αλέξα Τσανγκ από τον λογαριασμό της στο Instagram θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 29 Ιανουαρίου.

Στο reality show τύπου «Project Runway» ή «Amazon’s Making the Cut» θα διαγωνίζονται αναδυόμενοι σχεδιαστές μόδας απ’ όλο τον κόσμο και θα διεκδικούν το βραβείο ύψους 250.000 δολαρίων και την ευκαιρία να πουληθεί η συλλογή τους στο Net-A-Porter.

Στην κριτική επιτροπή θα συμμετέχουν βετεράνοι της βιομηχανίας, όπως η Έβα Τσεν, διευθύντρια συνεργασιών μόδας του Instagram, η στυλίστρια του Χόλιγουντ Ελίζαμπεθ Στιούαρτ και η διευθύντρια πωλήσεων του Net-a-Porter, Ελίζαμπεθ βον ντερ Γκολτζ.

Στο «Next in Fashion» θα φιλοξενηθούν διάσημοι σχεδιαστές μόδες, όπως οι Prabal Gurung, Christopher Kane, Philip Lim και Monique Lhuillier, ως προσκεκλημένα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Στη σειρά διαγωνίζονται ταλαντούχοι σχεδιαστές απ’ όλο τον κόσμο, από το Λος Άντζελες, την Κίνα, το Μεξικό, τη Βρετανία, τη Σκωτία και την Ιταλία.

Την περασμένη εβδομάδα, από το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της σειράς.

Η Αλέξα Τσανγκ έγινε γνωστή ως μοντέλο τη δεκαετία του ’90, αλλά γρήγορα καθιερώθηκε ως εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια προτού δημιουργήσει την ετικέτα μόδας, Alexachung.

Ο Ταν Φρανς είχε προηγουμένως τη δική του γυναικεία γραμμή Kingdom & State, προτού γίνει διάσημος ως ένας από τους πέντε, «Fab Five» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του Netflix, «Queer Eye».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:27