search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:55
MENU CLOSE

Κινδυνεύει η συμμαχία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΣΗΕΑ λόγω… ΕΡΤ

27.01.2020 08:06
Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ - ΕΣΗΕΑ μετά το... σποτ  - Media

 

Οι οργανωτικές αλλαγές στο Ραδιομέγαρο και οι υποχρεωτικές μετακινήσεις δημοσιογράφων απειλούν να τινάξουν στον αέρα την  πολύχρονη συμμαχία των συνδικαλιστικών δυνάμεων που πρόσκεινται σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.  Η πρόεδρος της Ένωσης Μαρία Αντωνιάδου προσπαθεί με μεγάλο κόπο να μη φτάσει η κόντρα στα άκρα. Αιτία είναι οι επιλεκτικές –κατά τις καταγγελίες– μη ανανεώσεις εκπομπών έρευνας για τους δημοσιογράφους, που θεωρούνται πως ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, και η πρόσληψη εξωτερικών συνεργατών-δημοσιογράφων από τα ιδιωτικά κανάλια για τις ενημερωτικές εκπομπές.

Η κόντρα ξέσπασε μετά την ενημέρωση που υπήρξε από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και αφορούσε τη μετακίνηση συνολικά εννέα δημοσιογράφων από το τμήμα έρευνας στις ειδήσεις και στο ρεπορτάζ, χωρίς να έχουν συμφωνήσει. Μετακινήσεις έγιναν και από το πολιτικό τμήμα στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Όλα αυτά ήταν η αιτία για τη μεγάλη κόντρα που ξέσπασε και στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, το οποίο δεν μπορεί να πάρει απόφαση διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης της ΕΡΤ καθώς η μισή παράταξη της Μαρίας Αντωνιάδου, όπως και η παράταξη του Νίκου Καρούτζου υποστηρίζουν τη διοίκηση της ΕΡΤ!

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:54