search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:01
MENU CLOSE

Στον «πάγο» η δημοσιογράφος που πόσταρε την υπόθεση βιασμού του Κόμπι Μπράιαντ (Photos)

27.01.2020 13:21
Κόβει την ανάσα: Ήθελε να μιμηθεί το στυλ του Κόμπε Μπράιαντ και έπεσε από το δεύτερο όροφο του σχολείου (Video) - Media

 

Σε μια κίνηση υψηλών δημοσιογραφικών αντανακλαστικών, η αμερικανική εφημερίδα Washington Post προχώρησε σε χρόνο μηδέν σε «αποκεφαλισμό» της δημοσιογράφου της που λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα της Καλιφόρνια, στο οποίο σκοτώθηκε ο σταρ του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ, θεώρησε σωστό να επαναφέρει στη δημοσιότητα υπόθεση βιασμού για την οποία είχε κατηγορηθεί ο εκλιπών.

Η Φελίσια Σονμέζ, λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της είδησης, θεώρησε καλό να δημοσιεύσει tweet στο οποίο έγραφε: «Η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού του Κόμπι Μπράιαντ: Οι αποδείξεις του DNA, ο ισχυρισμός της κατηγόρου και η “μισή” ομολογία», παραπέμποντας σε δημοσίευμα του Daily Beast.

To tweet προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και η δημοσιογράφος έσπευσε να το σβήσει, ωστόσο η εφημερίδα στην οποία εργάζεται αντέδρασε αστραπιαία και ανακοίνωσε ότι θέτει τη δημοσιογράφο σε διαθεσιμότητα, ενώ η ίδια ανέφερε ότι δέχθηκε ακόμα και απειλές για τη ζωή της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15