21/02/2020 10:50:44

Υπ. Παιδείας: Δεν θα προσμετρώνται οι απουσίες λόγω γρίπης - Ποιο το όριο

Υπ. Παιδείας: Δεν θα προσμετρώνται οι απουσίες λόγω γρίπης - Ποιο το όριο - Media
 
Σε έξαρση βρίσκεται ο ιός της γρίπης στα σχoλεία, με αποτέλεσμα το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο που απέστειλε προς τις σχολικές μονάδες να ενημερώνει ότι οι απουσίες των μαθητών που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης θα καταχωρούνται αλλά έως πέντε ημέρες δεν θα προσμετρώνται.
 
Συγκεκριμένα με εγκύκλιος που υπογράφει η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη σχετικά με της απουσίες λόγω της εξαρσης της εποχικής γρίπης προβλέπει ότι «ε απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, από τον Ιανουάριο 2020 έως και τον Μάρτιο 2020.
 
Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως και με την προσκόμιση από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες πρόσφατης βεβαίωσης δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, που να πιστοποιεί το είδος και τη διάρκεια της ασθένειας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.