search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:02
MENU CLOSE

Ο Χίτλερ ζει;

26.02.2010 09:14
Ο Χίτλερ ζει; - Media

Η ανταλλαγή μύδρων μεταξύ ελλήνων και γερμανών αξιωματούχων, η στοχοποίηση της Ελλάδας από την Καγκελαρία της Άνκελα Μέρκελ καθώς και τα παρελκόμενα ξεχεστήρια από το γερμανικό τύπο, μας κάνουν αναμφισβήτητα να αντιδρούμε δυσανεκτικά. Το βίωμα της ναζιστικής Κατοχής άλλωστε έχει περάσει στην κυτταρική μας μνήμη και με κάθε ευκαιρία αφυπνίζεται και υποτροπιάζει…

Η ανταλλαγή μύδρων μεταξύ ελλήνων και γερμανών αξιωματούχων, η στοχοποίηση της Ελλάδας από την Καγκελαρία της Άνκελα Μέρκελ καθώς και τα παρελκόμενα ξεχεστήρια από το γερμανικό τύπο, μας κάνουν αναμφισβήτητα να αντιδρούμε δυσανεκτικά. Το βίωμα της ναζιστικής Κατοχής άλλωστε έχει περάσει στην κυτταρική μας μνήμη και με κάθε ευκαιρία αφυπνίζεται και υποτροπιάζει ευρύτατα.

Πολύ περιορισμένο παραμένει ακόμα ωστόσο, το κομμάτι της κοινής γνώμης που παρουσιάζει συμπτώματα ιστορική αλλεργίας κάθε φορά που ένα συμβάν στις παρυφές της μεγάλης ειδησεογραφίας, έρχεται να αποδείξει ότι το 3ο Ράιχ και η αιματηρή του ψευτοϊδελογία, διαθέτουν ακόμα έρεισμα στα μυαλά κάποιων νεαρών ελλήνων. Ένα τέτοιο γεγονός έλαβε χώρα  στην, κατά τ’ άλλα αδούλωτη και δημοκρατική, νήσο Κρήτη. Τρεις νεαροί επιτέθηκαν σε μία 27χρονη φιλόλογο που επέστρεφε στο σπίτι της στις 8.15 το βράδυ. Την ακινητοποίησαν, της χάραξαν τα χέρια και της σημάδεψαν τα ρούχα με αγκυλωτούς σταυρούς. Κι αν αναρωτιέστε γιατί επέλεξαν τη συγκεκριμένη κοπέλα, η απάντηση είναι εύγλωττη. Η φιλόλογος παρέδιδε δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε παιδιά μεταναστών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων διενεργεί έρευνες για το περιστατικό. Κι ο Αδόλφος Χίτλερ, βαθιά στην Κόλαση, αγάλλεται…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:59