search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:13
MENU CLOSE

Τρεις σοροί ανασύρθηκαν από το μοιραίο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ – Η τυφλή πτήση προς τον θάνατο (Photos/Video)

27.01.2020 16:07
Τρεις σοροί ανασύρθηκαν από το μοιραίο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ - Η τυφλή πτήση προς τον θάνατο (Photos/Video) - Media

 

Τρεις σορούς από το ελικόπτερο που επέβαινε ο Κόμπι Μπράϊαντ ανέσυραν οι υπηρεσίες που έχουν επιληφθεί με τη διαχείριση του δυστυχήματος.

Η έρευνα για τους υπολοίπους συνεχίζεται σύμφωνα με το Reuters όπως συνεχίζονται και οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Η τυφλή πτήση

Λεπτό προς λεπτό η τυφλή πτήση προς το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Επί 15 λεπτά το ελικόπτερο διέγραφε κύκλους μέσα στην ομίχλη. Όταν ο πιλότος επιχείρησε να το ανεβάσει με προτροπή του πύργου ελέγχου, ήταν αργά. Το ελικόπτερο συνετρίβη στο όρος επάνω από το Malibu Greek στέλνοντας στον θάνατο 9 ανθρώπους.

Το ελικόπτερο στις 09.06 απογειώνεται από το αεροδρόμιο «Τζον Γουέιν» στην περιοχή Όραντζ.

Στις 09.20 και ενώ πετούσε επάνω από τον ζωολογικό κήπο του Los Angeles άρχισαν τα πρώτα προβλήματα και το ελικόπτερο έκανε μικρούς κύκλους στο σημείο. Στις 09.40 το ελικόπτερο κατευθύνεται βόρεια επάνω από τον αυτοκινητόδρομο 101 west.

Τέσσερα λεπτά αργότερα το ελικόπτερο αλλάζει πορεία και στρίβει βόρεια. Οι κάτοικοι της περιοχής Las Virgenes καταθέτουν στην αστυνομία ότι άκουγαν ένα ελικόπτερο να πετάει πολύ χαμηλά, επάνω από τα κεφάλια τους. Στις 09.45, ένα λεπτό αργότερα δηλαδή, το ελικόπτερο συνετρίβη στο βουνό επάνω από το Malibu Greek.

Οι ειδικοί λένε ότι το ελικόπτερο πετούσε με ταχύτητα 184 μιλίων την ώρα (296 χιλιόμετρα) ενώ κατέβαινε με ρυθμό 4.000 πόδια το λεπτό (1220 μέτρα το λεπτό).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:12