search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:13
MENU CLOSE

Κορονοϊός: Συναγερμός για ενδεχόμενο κρούσμα στην Τουρκία

27.01.2020 18:20
Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Μετά το Πάσχα ο έλεγχος για την διασπορά στον πληθυσμό  - Media
 
Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» τέθηκαν οι αρχές στην Τουρκία, μετά την εμφάνιση ύποπτων κρουσμάτων του επικίνδυνου κοροναϊού ο οποίος ξεκίνησε την επέλασή του από την κινεζική πόλη Γουχάν.
 
Συγκεκριμένα, δύο Κινέζοι υπήκοοι, οι οποίοι εργάζονται σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην περιοχή Σουλτάχανε της επαρχίας Ακσαράι, που βρίσκεται στην Κεντρική Τουρκία, αισθάνθηκαν ζάλη και ναυτία, ενώ είχαν τάση για έμετο.
 
Οπως γίνεται γνωστά από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αποφασίστηκε συνολικά εννέα εργαζόμενοι με χώρα καταγωγής την Κίνα -μεταξύ των οποίων και οι δύο που νόσησαν- να μεταβούν σε νοσοκομείο της περιοχής για λόγους δημόσιας υγείας.
 
Οι Κινέζοι πολίτες νοσηλεύονται σε ειδικό δωμάτιο, ενώ στο προσωπικό του νοσοκομείο δόθηκαν ειδικές αντιλοιμωξιογόνες μάσκες. Η δε τουρκική διεύθυνση υγείας ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και αναλύσεις.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:13