search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:00
MENU CLOSE

Πρόβλεψη-«βόμβα» Γκιουλέν: Ο Ερντογάν θα έχει το τέλος του Χίτλερ ή του Στάλιν

27.01.2020 18:34
Πρόβλεψη-«βόμβα» Γκιουλέν: Ο Ερντογάν θα έχει το τέλος του Χίτλερ ή του Στάλιν - Media

 

Μια δυσοίωνη πρόβλεψη για το μέλλον του προέδρου της Τουρκίας κάνει ο πάλαι ποτέ πνευματικός πατέρας του και νυν ορκισμένος εχθρός του, ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Die Welt δημοσιεύει μία ενδιαφέρουσα και σπάνια συνέντευξη με τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Για την ακρίβεια πρόκειται για αναδημοσίευση συνέντευξης που είχε παραχωρήσει ο Γκιουλέν στην ελβετική εφημερίδα Le Matin Dimanche.

Απαντώντας σε ερώτηση για την επιρροή Ερντογάν στη Λιβύη, ο άλλοτε μέντορας του Τούρκου προέδρου, που αργότερα συγκρούστηκε μαζί του και σήμερα κατηγορείται ως υπαίτιος του αποτυχημένου πραξικοπήματος το καλοκαίρι του 2016, επισημαίνει τα εξής:

“Στη Λιβύη πάντοτε υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα σε διάφορες περιφέρειες της χώρας. Και εδώ ο Ερντογάν διαδραματίζει αρνητικό ρόλο, καθώς υποστηρίζει συγκεκριμένες ομάδες.

Επιδιώκει να γίνει ο νέος ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου, αλλά πώς μπορεί κανείς να διεκδικεί μία τέτοια θέση, όταν υποδαυλίζει συγκρούσεις ανάμεσα στους Σουνίτες;

Εγκλωβίζεται όλο και περισσότερο στις αντιφάσεις του. Ναρκισσιστές τύραννοι όπως ο Χίτλερ ή ο Στάλιν δεν είχαν καλό τέλος. Η παντοδυναμία τους πνίγηκε στην οργή. Αυτή θα είναι και η μοίρα του Ερντογάν”.

Πηγή: DW.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:59