search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:43
MENU CLOSE

Καταιγιστικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Υποβιβασμό ΠΑΟΚ, Ξάνθης εισηγείται η ΕΕΑ – Σφοδρή αντίδραση του νταμπλούχου

27.01.2020 21:01
Καταιγιστικές εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: Υποβιβασμό ΠΑΟΚ, Ξάνθης εισηγείται η ΕΕΑ - Σφοδρή αντίδραση του νταμπλούχου - Media

 

Με ψήφους 3-2 η ΕΕΑ αποφάσισε να εισηγηθεί την ανάκληση του πιστοποιητικού του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και τον υποβιβασμό τους. Συγκεκριμένα η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποφάσισε να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, με ψήφους 4-1 για τα αδικήματα και 3-2 για τις ποινές.

Η υπόθεση θα κριθεί στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού σχολίασε την εισήγηση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης με ανάρτηση στα social media.

Mεταξύ άλλων αναφέρει πως «δεν μπορεί να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:42