11/07/2020 10:55:57

Άννα Παναγιωτοπούλου: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε το κασέ της Ελένης Καστάνη (Video)

Άννα Παναγιωτοπούλου: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε το κασέ της Ελένης Καστάνη (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου σχολιάζοντας -μεταξύ άλλων- τα ποσά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς ότι έπαιρναν κάποιοι ηθοποιοί κατά τη «χρυσή» περίοδο της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ενημερώθηκε από τον ρεπόρτερ της εκπομπής ότι η Ελένη καστάνη είναι μία από τους ηθοποιούς που έχει δηλώσει ότι αμειβόταν με 10000 ευρώ το επεισόδιο.

Ερωτηθείσα αν και η ίδια έχει λάβει το εν λόγω ποσό κάποια στιγμή στην καριέρα της, η Άννα Παναγιωτοπούλου το αρνήθηκε κατηγορηματικά, ενώ απόρησε και με όσους υποστηρίζουν ότι λάμβαναν τόσο υψηλά ποσά.

«10,000 ευρώ το επεισόδιο; Ποτέ! Ούτε τότε ούτε ποτέ! Δεν υπήρχε ποτέ αυτό. Αν υπήρχε για την Ελένη Καστάνη ειδικά, μπορεί, αλλά εγώ δεν το έχω ακούσει ποτέ πουθενά αλλού. Στο Ντόλτσε Βίτα επαιρνα 1,000 ευρώ το επεισόδιο, όχι 10,000. Εκεί πήρα τα πιο πολλά λεφτά που πήρα ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.