19/09/2020 04:36:53

Η πρώτη γυναίκα μαστιγωτής έπιασε δουλειά - Μια ανύπαντρη κοπέλα ήταν το πρώτο της θύμα (Photos)

Η πρώτη γυναίκα μαστιγωτής έπιασε δουλειά - Μια ανύπαντρη κοπέλα ήταν το πρώτο της θύμα (Photos) - Media

 

Στην Ινδονησία, το μαστίγωμα λόγω παραβάσεων του θρησκευτικού νόμου, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Για να τηρήσουν τις εντολές της Σαρία, προσλαμβάνουν και γυναίκες μαστιγωτές για τους παραβάτες που είναι γένους θηλυκού. Μάλιστα οι γυναλικες μαστιγωτές αποσπούν διθυραμβικά σχόλια για το έργο τους.

Πρόσφατο παράδειγμα μια γυναίκα που καταδικάστηκε με τους νόμους της Σαρία, επειδή την έπιασαν να κάνει έρωτα χωρίς να είναι παντρεμένη, με έναν άνδρα σε κάποιο ξενοδοχείο.

Την τιμωρία του μαστιγώματος ανέλαβε μια γυναίκα. Ντυμένη από τα μαλλιά μέχρι τις φτέρνες με ένα φόρεμα, φορώντας μάσκα και βαστώντας μια βίτσα άρχισε να μαστιγώνει με οργή το θύμα της. Έκανε δε, τόσο καλή δουλειά που ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής Banda Akec (μια ακραιφνώς μουσουλμανικής περιοχής) δήλωσε περιχαρής πως η γυναίκα έκανε εξαιρετική δουλειά.

Πριν αναλάβουν οι γυναίκες το ρόλο του μαστιγωτή τη δουλειά έκαναν 12 άνδρες με το αζημίωτο φυσικά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.