28/02/2020 01:46:01

Κανάλια: Μέχρι τις 6 Μαρτίου η υποβολή στοιχείων στο ΕΣΡ

Κανάλια: Μέχρι τις 6 Μαρτίου η υποβολή στοιχείων στο ΕΣΡ - Media

 

Ως τις 6 Μαρτίου καλούνται οι τηλεοπτικοί πάροχοι επίγειας εμβέλειας να υποβάλουν τα στοιχεία τους στο Μητρώο Επιχειρήσεων του Τμήματος Ελέγχου Διαφάνειας του ΕΣΡ.

Τα υποχρεωτικώς υποβαλλόμενα έγγραφα είναι το πιστοποιητικό του αρμόδιου πρωτοδικείου περί μη πτωχεύσεως, το πρακτικό της τελευταίας γενικής συνέλευσης, το αντίγραφο του ισολογισμού και των συνοπτικών λογιστικών καταστάσεων, ο κατάλογος εργαζομένων με σχέση εξηρτημένης εργασίας και οι (κρίσιμες) βεβαιώσεις ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας.

Επίσης ζητείται το αποδεικτικό καταχώρησης και αντίγραφο του ηλεκτρονικού αρχείου της πιο πρόσφατα υποβληθείσας δήλωσης περιουσιακής κατάστασης στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες από τα πρόσωπα που αναφέρονται στον ν. 3213/2003, όπως ίσχυε μέχρι τις 30/10/2019. Την ημερομηνία αυτή άλλαξε ο νόμος και για την επόμενη χρονιά δεν θα υπάρχει αυτή η υποχρέωση.

Πηγή: typologies.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.