search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:05
MENU CLOSE

Προσφεύγει στα Διαιτητικά Δικαστήρια για τη σύνθεση της ΕΕΑ ο ΠΑΟΚ

28.01.2020 22:05
Προσφεύγει στα Διαιτητικά Δικαστήρια για τη σύνθεση της ΕΕΑ ο ΠΑΟΚ - Media

 

Την απόφαση να προσφύγει στα διαιτητικά δικαστήρια για παράνομη σύνθεση της ΕΕΑ έχει πάρει ο ΠΑΟΚ, θεωρώντας ωμή παρέμβαση από τον Λευτέρη Αυγενάκη την αλλαγή σε πρόσωπα.

Δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια ο ΠΑΟΚ σχετικά με τη σύνθεση των μελών της ΕΕΑ και είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν μέχρις εσχάτων.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» έχουν πάρει την απόφαση να προσφύγουν στα διαιτητικά δικαστήρια, αφού θεωρούν πως οι αλλαγές στη σύνθεση μελών της επιτροπής δεν έγιναν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όσα ορίζει ο νόμος.

Επιπλέον, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η αλλαγή σε πρόσωπα, αποτελεί ωμή παρέμβαση από τον υφυπουργό που επέλεξε να μην εφαρμόσει διαφανείς διαδικασίες και να θέσει την αλλαγή της σύνθεσης της ΕΕΑ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Λένε δε στον ΠΑΟΚ, ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης, αρχικά δήλωσε ότι η Επιτροπή θα συνεχίσει τη θητεία της και εν συνεχεία προέβη σε αλλαγές προσώπων.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:05