search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:36
MENU CLOSE

Κόμπι Μπράιαντ: Από τα δακτυλικά αποτυπώματα ταυτοποιήθηκε η σορός του – Ανασύρθηκαν και οι εννέα νεκροί

29.01.2020 06:32
Κόμπι Μπράιαντ: Από τα δακτυλικά αποτυπώματα ταυτοποιήθηκε η σορός του - Ανασύρθηκαν και οι εννέα νεκροί - Media

 

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τις σορούς από το προσωπικό ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, το οποίο συνετρίβη στην πόλη Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, παρασύροντας στο θάνατο τον «Black Mamba», τη 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, και άλλους επτά ανθρώπους. 

Όπως ανακοίνωσαν οι αξιωματούχοι της αστυνομίας του Λος Άντζελες ολοκληρώθηκε η διαδικασία (σ.σ. εχθές, 27/1, είχαν ανασυρθεί τα πρώτα τρία πτώματα) και πλέον ακολουθεί η ταυτοποίηση. 

Σύμφωνα με το Business Insider, οι αξιωματούχοι της αστυνομίας του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία (σ.σ.: είχαν ανασυρθεί τα πρώτα τρία πτώματα την Τρίτη) και πλέον ακολουθεί η ταυτοποίηση.

Εκτός από τον Κόμπι και την κόρη του, στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν η προπονήτρια της ομάδας, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, η Πέιτον Τσέστερ (συμπαίκτρια της Τζιάνα) και η μητέρα της, Σάρα.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης και η έκρηξη που ακολούθησε, κατέστησε εξαιρετικά δύσκολη την αναγνώριση των σορών.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κόμπι Μπράιαντ ταυτοποιήθηκε από τους ιατροδικαστές, μέσω των δακτυλικών του αποτυπωμάτων.

Εκτός του διάσημου αστέρα του NBA, με τον ίδιο τρόπο αναγνωρίστηκαν τρεις ακόμη από τους επιβαίνοντες, δύο άντρες και μία γυναίκα: Ο Αλτομπέλι, ο πιλότος του ελικοπτέρου και η Σάρα Τσέστερ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53