search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Ο Κάνιε Γουέστ βρήκε ποιος θέλει να τον υποδυθεί σε ταινία για τη ζωή του

29.01.2020 07:55
Ο Κάνιε Γουέστ βρήκε ποιος θέλει να τον υποδυθεί σε ταινία για τη ζωή του  - Media

 

Ο Αμερικανός, ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος Ντάνι ΜακΜπράιντ πρόσφατα θυμήθηκε ξανά την περίεργη πρόσκληση που του απηύθυνε ο Κάνιε Γουέστ.

Στο πλαίσιο προώθησης στη Βρετανία της νέας κωμικής σειράς του HBO «The Righteous Gemstones», της οποίας είναι δημιουργός, ο ΜακΜπράιντ δήλωσε στην εφημερίδα «The Guardian».

«Ο Κάνιε μου ζήτησε να τον υποδυθώ σε μία ταινία με θέμα τη ζωή του. Αυτό ήταν ένα αρκετά συνταρακτικό τηλεφώνημα. Δεν ξέρω γιατί ήθελε να το κάνω. Ίσως αυτή η αίσθηση του ότι εγώ είμαι σε θέση να τον απεικονίσω; Δεν έχω ιδέα».

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει την ιστορία πρώτη φορά ως καλεσμένος του Τζίμι Κίμελ αναφέροντας ότι ο Κάνιε Γουέστ του τηλεφώνησε και του είπε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς του.

Μάλιστα ο ράπερ και επιχειρηματίας επισκέφθηκε τον ηθοποιό στο σπίτι του, οι δυο τους κάθισαν στο σκάφος του, παρακολούθησαν τον 7χρονο γιο του ΜακΜπράιντ να παίζει Fortnite και συζήτησαν την ιδέα του Κάνιε Γουέστ για την ταινία.

«Ήταν μία απίστευτη μέρα. Ίσως κάποτε να κάνουμε την ταινία. Ποιος ξέρει;» ανέφερε ο Ντάνι ΜακΜπράιντ.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10