search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01
MENU CLOSE

Γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι προσπάθησε να κάνει μάταια σερφ.. «γυμνός με πανσέληνο»! (Video)

29.01.2020 08:35
Πήγαν να κάνουν σερφ στον Λαγανά εν μέσω «Ιανού»: Τους «μάζεψε» το Λιμενικό (Photos) - Media

 

Στην κάμερα του “Happy Day” μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο νέο κύκλο του YFSF αλλά και την αδυναμία που έχει στο σέρφινγκ!

“Έχω δοκιμάσει μια φορά να κάνω γυμνός σερφ με πανσέληνο, με ένα στοίχημα και παρέα που όλοι ήμασταν γυμνοί στον Λαγκούβαρδο, δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα…Επειδή έχει κερί από κάτω και μπλέκεται σε διάφορα σημεία του σώματος που έχουν τρίχες”. παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

“Η γυναίκα μου είχε πει ότι θα μου κάνουν πρόταση από το Your Face Sounds Familiar” σημείωσε, επίσης, ο Γιώργος Χρανιώτης για την αγαπημένη του σύζυγο, Γεωργία Αβασκαντήρα. “Έχει διαίσθηση” συμπλήρωσε.

“Όταν μου έκαναν την πρόταση από το YFSF κατευθείαν τους είπα, δεν πιστεύω να με έχετε σκεφτεί για την κριτική επιτροπή γιατί θα βαρεθώ” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01