search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:54
MENU CLOSE

«Εκρηκτική» σεξοβόμβα από την Σκοτία εξηγεί γιατί γδύθηκε σε τελικό ράγκμπι το 2014 και για ποιο λόγο θα το ξανακάνει! (Photos/Video)

29.01.2020 09:26
Μοντέλο της Vogue, τυφλωμένο από ζήλια μαχαιρώσε μέχρι θανάτου τον εραστή της – Της έφερε στο σπίτι άλλη γυναίκα (Video) - Media

 

H Heather McCartney είχε συλληφθεί μετά από τη γυμνή εισβολή της σε τελικό αγώνα ράγκμπι το 2014 και είχε κάτσει για μια νύχτα σε αστυνομικό τμήμα. Το επιβλητικό μοντέλο, που πλέον σήμερα έχει πάνω από 300.000 ακολούθους στο Instagram, είχε τιμωρηθεί για αυτή την ενέργειά της με 300 δολάρια

Σήμερα, η όμορφη Σκοτσέζα 31 ετών αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο έβγαλε τα ρούχα της και έτρεξε γυμνή στο γήπεδο στον τελικό  AFL Grand Final του 2014.

Όπως εξομολογήθηκε, εκείνη την εποχή υπέφερε από ένα αυτοάνοσο νόσημα, την απλαστική αναιμία, μια θανατηφόρο νόσο, και μάλιστα της είχαν πει οι γιατροί ότι είχε μόλι λίγες εβδομάδες ζωή. Έτσι είχα κάνει μια λίστα επιθυμιών που ήθελα να βιώσω και έτσι προέκυψε, είπε σε συνέντευξή της στην Daily Mail Australia.

Αργότερα, η McCartney υποβλήθηκε σε θεραπεία μυελού / βλαστικών κυττάρων και η υγεία της βελτιώθηκε ριζικά. Αυτό δεν ήταν το μόνο καλό νέο για το μοντέλο, καθώς αργότερα ανακάλυψε ότι περίμενε ένα μωρό.
Τώρα, η 31χρονη, η οποία προέρχεται από τη Σκωτία αλλά ζει στην Αυστραλία, αποκάλυψε ότι θα βγάλει ξανά τα ρούχα της αν η πατρίδα της αποκτήσει την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I am lying in bed all bandaged up in the hospital . Face surgery went well . My ribs hurt more than my nose does . I needed the cartilage from the ribs to rebuild it . Excited about my new nose . Won’t be able to smell because of a nerve that was snapped from the attack on me couple years ago but ….. I got a cute little nose now  . . . . #businessmum #businessmumnetwork #australianbusiness #influencer #blogger #singlemomlife #singlemom #scottishmums #australianmum #mumblogger #scottishmum #scotland #revisionsurgery #rhinoplasty #revisionrhinoplasty #drmirzafirat #istanbul #turkey #istanbulsurgery #nosejob #reconstructivesurgery #dv #womensdv #nosesurgery #dvaustralia #istanbu #plasticsurgery #acibadem #dailystar #surgeryblog

A post shared by HEATHER MCCARTNEY  (@heathermccartney) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shark Bait 

A post shared by HEATHER MCCARTNEY (@heathermccartney) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daydreaming of Margaritas 

A post shared by HEATHER MCCARTNEY  (@heathermccartney) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50