search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:01
MENU CLOSE

«Η εκπομπή της Μενεγάκη είχε γίνει πλέον κουραστική» (Video)

29.01.2020 10:03
«Η εκπομπή της Μενεγάκη είχε γίνει πλέον κουραστική» (Video) - Media

 

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μένει εκτός τηλεόρασης μετά την αποχώρησή της από τον Alpha σχολίασε ο Μεγακλής Βιντιάδης , μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό».

«Δεν είναι κακό να πάει στην Αμερική η Ελένη Μενεγάκη. Είναι και ο γιος της εκεί, θα δει άλλες εικόνες… Πιστεύω θα δει πολλή τηλεόραση εκεί και θα δει ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από αυτά που κάνουμε εμείς στην Ελλάδα, πιο όμορφα. Είναι καλό για την Ελένη να κάνει παύση μια τηλεοπτική σεζόν, δεν είναι άσχημα.

Δεν μπορώ να πω ότι τσακωθήκαμε, μπορώ να πω ότι κάποια στιγμή ψυχρανθήκαμε, όχι εγώ εκείνη ψυχράνθηκε περισσότερο. Εγώ είχα την άποψη ότι η εκπομπή της είχε γίνει πλέον κουραστική, με την έννοια ότι ήταν κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15