search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Αυτή είναι η ηθοποιός που αρνήθηκε τον ρόλο στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στον Τιτανικό

29.01.2020 13:33
Αυτή είναι η ηθοποιός που αρνήθηκε τον ρόλο στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στον Τιτανικό - Media

 

 

Εχει μείνει στην ιστορία της μεγάλης οθόνης ως μια από τις πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών. Κέρδισε 11 Όσκαρ και φώλιασε στις καρδιές των θεατών σε όλο τον πλανήτη. Οι πρωταγωνιστές της, Leonardo DiCaprio και Kate Winslet, είδαν την καριέρα τους να εκτοξεύεται στα ύψη, πώς θα ήταν όμως η ταινία αν τον ρόλο της Ρόουζ είχε υποδυθεί η Claire Danes;

Η 40χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στο podcast του Αμερικανού ηθοποιού Dax Shepard, πως της είχε γίνει πρόταση να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Τιτανικού, στο πλευρό του Leonardo DiCaprio, όμως εκείνη την απέρριψε.

«Νομίζω ότι το έκανα. Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον, όμως, ειλικρινά, μόλις είχα γυρίσει αυτή τη ρομαντική ταινία με τον Leo (αναφερόμενη στην ταινία Romeo + Juliet) στην πρωτεύουσα του Μεξικό και τότε είχαμε κοινό μάνατζερ με τον Leo και ήμασταν στο γραφείο. Ήμουν στο μπαλκόνι και ο Leo είχε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και έκανε γύρους στο πάρκινγκ. Ήξερα πως «πάλευε» με την απόφαση να κάνει την ταινία ή να μην την κάνει και απλά κοίταξε επάνω προς το μέρος μου και μου είπε «Θα το κάνω. Θα το κάνω» και μπορούσα να καταλάβω ότι δεν ήταν βέβαιος αλλά ήταν σαν να έλεγε ότι πρέπει να το κάνει. Τότε τον κοίταξα και του είπα πως καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το κάνεις, αλλά εγώ δεν είμαι έτοιμη για αυτό», εξήγησε η Claire Danes, η οποία τόνισε πως δεν το έχει μετανιώσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53