search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:12
MENU CLOSE

Το backstage της ψηφοφορίας για το ποδόσφαιρο: Xάδια, πειράγματα Καραμανλή και ένας ευδιάθετος Αυγενάκης (Photos)

29.01.2020 13:47
vouli_29.1_1

 

Αναπάντεχα χαλαρό ήταν το κλίμα την Τετάρτη στην Βουλή κατά την ψήφιση της τροπολογίας-εξπρές της υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού για την πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο, με τους περισσότερους βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Παρα το γεγονός ότι κρινόταν η συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, αν και η εικόνα ήταν πως δεν θα υπήρχαν διαφοροποιήσεις, καθως είχε διαμηνυθεί στους βουλευτές ότι τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας, οι περισσότεροι βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Όπως άλλωστε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρά τα ομαδικά πυρά που έχει δεχτεί από την Δευτέρα για τη στάση του σχετικά με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την εισήγησή της, για υποβιβασμό των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα μέσα από τον φωτογραφικό φακό του πρακτορείου Eurokinissi:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:12