search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:37
MENU CLOSE

Η ευχή της Κάρλα Μπρούνι στον Νικολά Σαρκοζί για τα γενέθλιά του (Photo)

29.01.2020 17:06
Η ευχή της Κάρλα Μπρούνι στον Νικολά Σαρκοζί για τα γενέθλιά του (Photo) - Media

 

Με μια σπάνια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram, η Κάρλα Μπρούνι εύχεται στον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του.

Από τότε που ο Νικολά Σαρκοζί δεν είναι πια Πρόεδρος της Γαλλίας και η Κάρλα Μπρούνι Πρώτη Κυρία, οι κοινές εμφανίσεις τους είναι σπάνιες. Μάλιστα, αν και το supermodel των 90s είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media, οι κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram είναι λίγες.

Με αφορμή τα 65α γενέθλια του συζύγου της, η Κάρλα Μπρούνι έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου του εύχεται χρόνια πολλά, ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία τους.

Στο τρυφερό κάδρο που δημοσίευσε η πανέμορφη ιέρεια της πασαρέλας, βλέπουμε το ζευγάρι αγκαλιά και να χαμογελά. Η 52χρονη Μπρούνι αγκαλιάζει τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερο συζυγό της, ο οποίος φορά ένα λευκό μπουρνούζι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, το μοντέλο έχει γράψει ευχές σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ τα likes έχουν φτάσει σχεδόν 30 χιλιάδες. Τα σχόλια από κάτω είναι επίσης πολλά, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν εκείνα των -επίσης superstar της μόδας των 90s- Ναόμι Κάμπελ και Σάλομ Χάρλοου.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:37