06/04/2020 09:14:51
7.6.2012

Μιχαλολιάκος: «Ο τόπος είδε προκοπή μόνο από τον Παπαδόπουλο»

Μιχαλολιάκος: «Ο τόπος είδε προκοπή μόνο από τον Παπαδόπουλο» - Media

«Η χώρα δεν σώθηκε ποτέ από εκλογές, ας με πούνε χουντικό ο τόπος είδε προκοπή μόνο επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και 21ης Απριλίου» είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος το βράδυ της Τετάρτης στα Μέγαρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από όλα τα μέλη του κόμματός του και έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Κασιδιάρη δόξασε τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την 21η Απριλίου λέγοντας μάλιστα πως «ποτέ ο τόπος δεν σώθηκε από εκλογές, ας με που χουντικό, ας με πουν εθνικιστή».

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής δεν παρέλειψε να εξάρει τις ένοπλες δυνάμεις λέγοντας ότι του αρέσει να μιλά με στρατιωτικούς όρους καθώς «ο στρατός είναι η μοναδική ελπίδα του έθνους». Ενώπιον δεκάδων μελών της Χρυσής Αυγής που φώναζαν συνθήματα υπέρ του κόμματος ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μικρά Ασία και στις χαμένες πατρίδες με τη χαρακτηριστική φράση: "αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις ελευθερώσουμε"...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.