search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:06
MENU CLOSE

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου θα τιμήσει τον Kobe Bryant στα Oscars

29.01.2020 21:32
Στις 24 Φεβρουαρίου η κηδεία του Κόμπι - Στο Staples Center όπου τελέστηκε η κηδεία και του Μάικλ Τζάκσον - Media

H πιο λαμπερή βραδιά του Χόλιγουντ πρόκειται να τιμήσει ένα από τα πιο «δικά» της αστέρια.

Παρότι απέχουμε μόλις δύο εβδομάδες από τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, η σκαλέτα της χωράει προσθήκες – όταν πρόκειται για σοβαρά γεγονότα. Όπως επιβεβαίωσε το E!News, η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ετοιμάζει ειδικό αφιέρωμα για τον αείμνηστο Kobe Bryant που έχασε τη ζωή του στις 26 Ιανουαρίου μετά από συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε. Αυτός και η 13χρονη κόρη του Gianna ήταν δύο εκ των συνολικά εννέα ατόμων που πέθαναν εξαιτίας του δυστυχήματος, τα αίτια του οποίου ερευνώνται.

Θυμίζουμε ότι ο θρύλος των LA Lakers είχε βραβευθεί με Όσκαρ το 2018 για τη μικρού μήκους animation ταινία με τίτλο «Dear Basketball» που βασίστηκε σε ένα ποίημα που έγραψε ο ίδιος για να ανακοινώσει την «αποχώρησή» του από τα μπασκετικά δρώμενα του NBA. Σκηνοθέτης του φιλμ ήταν ο Glen Keane, του οποίου την υπογραφή φέρουν κλασσικά αριστουργήματα όπως η Μικρή Γοργόνα, η Πεντάμορφη και Το Τέρας, Αλαντίν κα.

Πηγή: marieclaire

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24