search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Αυτό είναι το κόστος για την ΕΡΤ – Η απάντηση του Κωνσταντίνου Ζούλα με… Φώτη Σεργουλόπουλο (Video) 

30.01.2020 09:35
ΕΡΤ: Οδηγίες προς τους εργαζόμενους λόγω κορωνοϊού - Media

 

Στο μηνιαίο ποσό που καταβάλει κάθε μήνα ένα νοικοκυριό για τα κανάλια, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τις ιστοσελίδες και τις ορχήστρες της ΕΡΤ αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Ζούλας μέσω της εκπομπής του Φώτη Σεργουλόπουλου Dividen στον Alpha

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ ανήρτησε στα social media βίντεο από το τηλεπαιχνίδι Divided που προβάλλεται στον Alpha και στο οποίο ζητήθηκε από τους διαγωνιζόμενους να βάλουν σε σειρά ξεκινώντας από εκείνο που κοστίζει περισσότερο τα παρακάτω: 

  • Το ημερήσιο εισιτήριο για όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ, 
  • Τα μηνιαία τέλη για την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ 
  • Έα εισιτήριο κινηματογράφου (κατά μέσο όρο)

Οι διαγωνιζόμενοι απάντησαν ότι τα μηνιαία τέλη για τη ΕΡΤ είναι αυτά που κοστίζουν περισσότερο από τις υπόλοιπες επιλογές. Η απάντησή τους ωστόσο ήταν λανθασμένη καθώς όπως εξήγησε ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού, Φώτης Σεργουλόπουλος, το κόστος για την ΕΡΤ ανέρχεται στα 36 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή στα 3 ευρώ τον μήνα. «Τσάμπα πράμα παιδιά πληρώνετε και δεν το ‘χετε καταλάβει τόσον καιρό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Το συγκεκριμένο βίντεο βγήκε να σχολιάσει για τα όσα ακούγονται για το πόσο κοστίζει η ΕΡΤ ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζούλας. Έγραψε με ανάρτησή του στο Facebook: 

Ένα από τα πολλά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ΕΡΤ είναι η γενικευμένη αίσθηση των πολιτών ότι την πληρώνουν πανάκριβα. Όταν ζεις τα προβλήματα από μέσα, σε πνίγει αυτή η παραπληροφόρηση. Το μηνιαίο ποσό που καταβάλει κάθε σπίτι για τα 5 τηλεοπτικά της κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, EΡΤ Sports, ΕΡΤ World) τα 6 ραδιόφωνά της (EΡΑ 1, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, Κosmos, Φωνή της Ελλάδος) τις ιστοσελίδες της, τις τρεις ορχήστρες της και άλλα πολλά είναι μόλις 3 ευρώ. Δηλαδή μικρότερο από την αγορά μιας κυριακάτικης εφημερίδας ή ενός καφέ. Και γι αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πολύ τον Fotis Sergoulopoulos που αυθόρμητα διόρθωσε τους παίκτες με τη φράση “τσάμπα είναι” σε ένα βίντεο που αξίζει να δείτε.

Υ.Γ Παρακαλώ μην αρχίσετε τους αφορισμούς, οι αλλαγές θέλουν χρόνο, νυχθημερόν προσπαθούμε, και ολοένα και θα βλέπετε περισσότερες εκπλήξεις στις οθόνες σας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48