search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:35
MENU CLOSE

Γείτονες μόλις έμαθαν το θάνατό του πήγαν να κλέψουν ό,τι συσκευές είχε στο σπίτι του!

30.01.2020 09:38
Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για το δράστη της σφαγής του 23χρονου (Photo) - Media

 

Ο λόγος για έναν 50χρονο και μια 43χρονη -και οι δυο τους Λαρισαίοι- οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τεμπών καθώς διέρρηξαν και έκλεψαν το σπίτι ενός 56χρονου θανόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές το μεσημέρι συγγενής του εκλιπόντα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών προκειμένου να δηλώσει τον αιφ­νίδιο θάνατο του 56χρονου, στις 12 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο Κέντρο Υγείας Μεσαγγάλων.

Αστυνομικοί της ομάδας ασφαλείας του Τμήματος Τεμπών μετέβησαν στο σπίτι του θανόντα για να διαπιστώσουν έκπληκτοι ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του. Από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Τεμπών προέκυψε ότι η 43χρονη και ο 50χρονος, μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατο του 56χρονου, μετέβησαν στην οικία του και αφού παραβία­σαν την κεντρική είσοδο, αφαίρεσαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, τρία κινητά τηλέφωνα, μία μοτοσικλέτα και 70 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:35