search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:34
MENU CLOSE

Ρατσιστικός «οχετός» από Νεκτάριο Σφυράκη: Πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο – Στα δημόσια υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί (Video)

30.01.2020 11:51
Ρατσιστικός «οχετός» από Νεκτάριο Σφυράκη: Πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο - Στα δημόσια υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί (Video) - Media

 

«Πώς να τραβήξω έστω και για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου και να με θυμηθεί κανένας άνθρωπος» πρέπει να σκέφτηκε ο γνωστός τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης και αποφάσισε να ακολουθήσει την «πεπατημένη» αρκετών δυστυχώς καλλιτεχνών τελευταία.

Έτσι επέλεξε και αυτός να κάνει ξενοφοβικές και ρατσιστικές δηλώσεις μπροστά από ένα μικρόφωνο.

Όπως δήλωσε πηγαίνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο γιατί… οι αλλοδαποί που υπάρχουν στο δημόσιο της περιοχής στην οποία ζει, «τραβάνε πίσω» τα εκπαιδευτικά προγράμματα και συνακολούθως τη μόρφωση των παιδιών του.

Παράλληλα, ο Νεκτάριος Σφυράκης έκανε και αναφορά για «Έλληνες πατριώτες εκπαιδευτικούς» και «πλειονότητα αλλοδαπού στοιχείου στα δημόσια σχολεία» και κατέληξε ότι «δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τα δικά του τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες».

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Εγώ φεύγω από εκεί και έρχομαι στο Παλαιό Φάληρο, στο ιδιωτικό σχολείο, όχι τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή που ζούμε έχει πάρα πολλά προβλήματα. Και χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος. Στις τάξεις υπάρχει πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου και τα παιδιά αυτά, που ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:29