search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:14
MENU CLOSE

Εθνικιστικό σόου Λαγού στο Ευρωκοινοβούλιο: Έσκισε την τουρκική σημαία – Πήρε απάντηση από τον Τσαβούσογλου (Video)

30.01.2020 12:46
Τελεσίδικη καταδίκη Μίχου-Λαγού για την επίθεση στο «Συνεργείο» (Photo) - Media

 

Ακροδεξιό ντελίριο ψευτομαγκιάς έστησε κατά την τη διάρκεια της ομιλίας του στην ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου για το προσφυγικό ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής -και πρόεδρος της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ και υπόδικος στην δίκη της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Αφού υπέδειξε την Τουρκία ως υπαίτιο για το πρόβλημα, έφτασε στο σημείο να σκίσει αντίγραφο της τουρκικής σημαίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του.

«ΧαΪδεύετε την Τουρκία. Τους αφήνετε να κάνουν ότι πραγματικά θέλουν, γεμίζουν με λαθρομετανάστες την Ελλάδα και την Ευρώπη Και τουρκική σημαία, είναι μια αιματοβαμμένη σημαία που της αξίζει είναι το σκίσιμο. Τίποτε άλλο. Έξω οι Τούρκοι» κατέληξε στην ομιλία του.

Aπάντηση από Τσαβούσογλου: Πετάμε στη θάλασσα όσους επιτίθενται στην ένδοξη σημαία μας

Έντονη ήταν η αντίδραση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών στο σκίσιμο του αντιγράφου της τουρκικής σημαίας στο ευρωκοινοβούλιο από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

Σε μήνυμά του στο Twitter o Τσαβούσογλου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτά τα ρατσιστικά μυαλά γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πώς συνθλίβουμε και πετάμε στη θάλασσα αυτούς που τολμούν να επιτίθενται στην ένδοξη σημαία μας. Τα κακομαθημένα παιδιά και οι ρατσιστές της Ευρώπης θα πρέπει να μάθουν ποια είναι η θέση τους. Η Ευρώπη πρέπει να βάλει ένα τέλος στον ρατσισμό και την εχθρότητα απέναντι στο Ισλάμ. Κανείς δεν θα πρέπει να αμφιβάλλει ότι η σημαία μας θα συνεχίσει να κυματίζει για πάντα με υπερηφάνεια. Αναμένουμε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πάρει μέτρα εναντίον αυτού του γελωτοποιού». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:12