search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:03
MENU CLOSE

Ρούλα Πατεράκη: Ο Σεφερλής έχει ταλέντο αλλά το αντικείμενο του είναι φθηνιάρικο (Video)

30.01.2020 13:31
Ρούλα Πατεράκη: Ο Σεφερλής έχει ταλέντο αλλά το αντικείμενο του είναι φθηνιάρικο (Video) - Media

 

Σε ανθρώπους που ασχολούνται με το θέατρο και την τηλεόραση και δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική αναφέρθηκε σε τηλεοπτικές της δηλώσεις η ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρούλα Πατεράκη. Από την κριτική της δεν έλειψαν ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Αγγελόπουλος a.k.a. Ντάνος που έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor. 

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για τον αν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δεν τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο, αλλά αν έχω επαφή μαζί και δω ότι τα καταφέρνει, έστω τα κουτσοκαταφέρνει ακόμα, γιατί να μην παίξω; Όλοι αυτοί που είναι στα σανίδια και παίζουν μήπως είναι πολύ reality και δεν το καταλαβαίνουν όλοι; Πολλές φορές το βρίσκω ότι είναι πάρα πολύ μεγάλη έπαρση και υπεροψία ορισμένα πράγματα και πρέπει να έχει κανείς πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Δεν έχω παρακολουθήσει έργο του Σεφερλή, τον έχω δει μια-δυο φορές στην τηλεόραση. Νομίζω ότι έχει ταλέντο. Όσο ταλέντο και να έχεις αν το αντικείμενο είναι πάντοτε πολύ φτηνιάρικο…. δεν σημαίνει ότι το ταλέντο σου ευοδώνεται».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:03