search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:08
MENU CLOSE

«Αστυνομικοί είπαν στη μητέρα μου ότι έχω πεθάνει»

30.01.2020 14:28
«Αστυνομικοί είπαν στη μητέρα μου ότι έχω πεθάνει» - Media

 

Οι αστυνομικοί είπαν σε μια μητέρα ότι ο γιος της ήταν νεκρός και στη συνέχεια ανακάλυψε ότι ήταν ακόμα ζωντανός όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνό του.

Ο Wes McDonnell, από το Northampton της Μ. Βρετανίας, εισέβαλε στην Αστυνομία του Merseyside για τον εσφαλμένη ταυτοποίησή του ως τον άνθρωπο που βρέθηκε νεκρός σε παιδικό πάρκο στο St Helens την Κυριακή.

Ο McDonnell δήλωσε ότι η αστυνομία βρήκε τον λογαριασμό του στο Facebook και βλέποντας ότι είχε το ίδιο όνομα με τον άντρα που βρέθηκε στο St Helens, υπέθεσαν ότι είναι αυτός.

Η αστυνομία απολογήθηκε για την ανησυχία που προκάλεσε στην οικογένεια, η οποία έχει βιώσει άλλη μια τραγωδία πριν από 16 χρόνια, όταν αυτοκτόνησε η αδερφή του McDonnell.

Ο 39χρονος McDonnell δήλωσε στο Mirror Online: «Η αστυνομία πήγε στο σπίτι της μητέρας μου, την έβαλε κάτω και της είπε ότι ήμουν νεκρός. Με κάλεσε στο τηλέφωνο με το σκεπτικό ότι δεν θα απαντήσω και όταν απάντησα, ήταν υστερική. Όταν σήκωσα το τηλέφωνο, έκλαιγε. Η αδελφή μου αυτοκτόνησε πριν από 16 χρόνια, οπότε μπορείτε να φανταστείτε την κατάστασή της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:07