search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:22
MENU CLOSE

Ο όρκος του 50 Cent μετά τον θάνατο του Κόμπι: Δεν θα ξανατσακωθώ με κανεναν

30.01.2020 15:06
Ο όρκος του 50 Cent μετά τον θάνατο του Κόμπι: Δεν θα ξανατσακωθώ με κανεναν - Media

 

Τον όρκο να σταματήσει να «καβγαδίζει με οποιονδήποτε» πήρε ο γνωστός ράπερ 50 Cent, μετά τραγικό θάνατο του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιαντ.

Ο 44χρονος ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Curtis James Jackson III, έγραψε στα social media τη Δευτέρα, αφού ο Kobe πέθανε σε ηλικία 41 ετών σε συντριβή ελικοπτέρου την Κυριακή μαζί με την 13χρονη κόρη του Gianna και άλλα επτά άτομα.

Έγραψε: «Νιώθω ότι πρέπει να επιτύχω αυτό που θέλω στη ζωή μου τώρα μετά από αυτό. Πρέπει να επικεντρωθώ, δεν θα τσακώνομαι με κανέναν πια, θα το αντιμετωπίσω με άλλο τρόπο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Ακόμη, ανήρτησε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο ο ίδιος και ο Κόμπι αγκαλιάζονται στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τον Ιανουάριο του 2014,  ανάμεσα στους Los Angeles Lakers και τους New York Knicks.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:21