search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:48
MENU CLOSE

Η Billie Eilish θα τραγουδήσει στην απονομή των βραβείων Όσκαρ

30.01.2020 15:27
Η Billie Eilish θα τραγουδήσει στην απονομή των βραβείων Όσκαρ - Media

 

Στην 92η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιήσει εμφάνιση η Billie Eilish.

Η 18χρονη σταρ θα εμφανιστεί στο σόου με τη δυναμική του άλμπουμ της που κατέλαβε την πρώτη θέση στα chart των τοπ 200 και την μεγάλη της επιτυχία στα βραβεία Grammy.

Σε αντίθεση με τους προηγουμενους καλλιτέχνες που έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις την βραδιά των Όσκαρ, όπως οι Elton John, Chrissy Metz, Idina Menzel, Randy Newman, Cynthia Erivo – Eilish δεν απέκτησε βραβείο για το πιο πρωτότυπο τραγούδι.

Ωστόσο, το περασμένο Σαββατοκύριακο έγραψε ιστορία στα Grammy όταν έγινε η νεότερη καλλιτέχνης που κέρδισε σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες: Τραγούδι της Χρονιάς, Άλμπουμ της Χρονιάς, Δίσκος της Χρονιάς, Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης.

Επίσης, έλαβε ένα πέμπτο βραβείο για το Best Pop Vocal Album.

Ο αδελφός και συνεργάτης της, Finneas O’Connell, έφερε επίσης στο σπίτι τους ένα βραβείο Grammy για Παραγωγός της Χρονιάς, Non Classical and Best Engineered Album και Non Classical.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35