search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:25
MENU CLOSE

Ανάπηρος σκύλος που βούτηξε στην πισίνα με το καροτσάκι και έκοψε τη χολή της αφεντικίνας του (Video)

30.01.2020 18:30
Ανάπηρος σκύλος που βούτηξε στην πισίνα με το καροτσάκι και έκοψε τη χολή της αφεντικίνας του (Video) - Media

 

Ο Λάϊον είναι ένα γκόλντεν ριτρίβερ που πρόσφατα γιόρτασε τα 12τα του γενέθλια. Ο Λάϊον είναι ανάπηρος. Είχε περάσει μια μορφή καρκίνου ο οποίος κατέστησε μη λειτουργικά τα πίσω του πόδια. Μπορεί να κινείται μόνο χάρη στη βοήθεια ενός ειδικά διαμορφωμένου μικρού καροτσιού στο οποίο μπαίνει ολόκληρος μέσα και με την βοήθεια των μπροστινών του ποδιών μπορεί και περπατάει.

Όμως για ένα γκόλντεν ριτρίβερ, το νερό είναι μια διασκέδαση που πάντα το ελκύει. Όταν ο Λάϊον είδε την πισίνα γεμάτη, ασταμάτητος έτρεξε με το καροτσάκι, πήρε παραμάζωμα μια καρέκλα και βούτηξε όλο χαρά μέσα στο νερό.

Η ιδιοκτήτρια του μάταια έτρεχε πίσω του προσπαθώντας να τον σταματήσει να μην πέσει στο νερό. Δεν ήξερε άλλωστε εάν το σκυλί θα μπορεί να κολυμπήσει αφού τα πίσω του πόδια ήταν ανάπηρα.

Και όμως ο Λάϊον μέσα στο νερό, στο στοιχείο του κολύμπησε περίφημα. Και με μια κίνηση βγήκε από το αναπηρικό καροτσάκι που τον βούλιαζε και ελεύθερος απόλαυσε τη διασκέδαση του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:24