search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:03
MENU CLOSE

Ενοχλημένη η Καινούργιου με το ρατσιστικό παραλήρημα του Σφυράκη (Video)

31.01.2020 09:09
Ενοχλημένη η Καινούργιου με το ρατσιστικό παραλήρημα του Σφυράκη (Video) - Media

 

Την ενόχλησή της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με τις ρατσιστικές δηλώσεις του Νεκτάριου Σφυράκη ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο, καθώς στα δημόσια είναι έντονο το «αλλοδαπό στοιχείο».

Η Κατερίνα Καινούργιου χαρακτήρισε ρατσιστική την εν λόγω τοποθέτηση, σε βαθμό που αναρωτήθηκε αν έπρεπε να προβάλει το σχετικό βίντεο στην εκπομπή της. Ωστόσο, κατέληξε ότι καλώς το έδειξε καθώς -όπως τόνισε- πολλοί είναι οι άνθρωποι στην κοινωνία μας που έχουν παρόμοιες απαράδεκτες αντιλήψεις .

«Πάντα όταν φιλοξενούμε έναν άνθρωπο στην εκπομπή, τον ευχαριστώ για τη συνέντευξη που μας έδωσε και τον έχουμε φιλοξενήσει και στο παρελθόν. Διαφωνώ κάθετα με αυτά που είπε, με θλίβουν αυτά που είπε. Και σε σημείο που δεν ξέρω αν έπρεπε να το παίξουμε. Αλλά καλά κάναμε και το παίξαμε γιατί δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι στη σημερινή κοινωνία που έχουν αυτές τις αντιλήψεις.

Για μένα το πήγε πολύ ρατσιστικά. Μπορεί να το αντιλήφθηκα εγώ διαφορετικά, αλλά αν είναι αυτό που έχω καταλάβει, η δήλωση είναι απαράδεκτη. Έχω ακούσει γονείς να λένε ότι “θα πάω το παιδί μου σε ιδιωτικό γιατί θέλω να μάθει 5 γλώσσες”, αυτό θα το σέβαστώ. Αλλά να πάω το παιδί μου σε ιδιωτικό γι’ αυτό, απαράδεκτο», είπε εκνευρισμένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01