search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Δύο ελληνικά νησιά μεταξύ των καλύτερων χειμερινών προορισμών της Ευρώπης

31.01.2020 12:28
Δύο ελληνικά νησιά μεταξύ των καλύτερων χειμερινών προορισμών της Ευρώπης - Media

 

Μεταξύ των καλύτερων ευρωπαϊκών ηλιόλουστων προορισμών για χειμερινές διακοπές συγκαταλέγονται δύο ελληνικά συγκεκριμένα η Kάρπαθος και η Κρήτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Evening Standard.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα οι προορισμοί συμπεριλήφθηκαν στη λίστα αφού είναι κοντινοί, οικονομικοί και με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες κατά την διάρκεια του χειμώνα ενώ δεν συγκεντρώνουν και πολλούς τουρίστες αυτή την περίοδο.

Ειδικότερα στην περίπτωση της Καρπάθου η θερμοκρασία τον χειμώνα φτάνει τους 17 βαθμούς κελσίου κατά μέσο όρο, ιδανική δηλαδή για ξεκούραση κι αναζοωγόνηση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Από την άλλη η Κρήτη, η οποία έχει παρόμοια θερμοκρασία, ενδείκνυται για οδικά ταξίδια με αμέτρητα μέρη που αξίζει να επισκεφτεί κανείς. «Κρυμμένες παραλίες, ορεινά χωριά και τραχιά φαράγγια η Κρήτη είναι ιδανικός προορισμός για κάθε τύπου ταξιδιώτη» σημειώνει η βρετανική εφημερίδα.

Τη χρυσή δεκάδα των χειμερινών ηλιόλουστων προορισμών συμπληρώνουν, σύμφωνα με το insider.gr  η Πάφος(Κύπρος), η Βαλέτα (Μάλτα), η Λανθαρότε (Κανάριες Νήσοι), η Σεβίλλη (Ισπανία), το Λάγκος (Πορτογαλλία), η Αττάλεια (Τουρκία), η Σικελία (Ιταλία) και οι Αζόρες (Πορτογαλία).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40