search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:03
MENU CLOSE

Εξιτήριο για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη – Το συγκινητικό μήνυμά του για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

31.01.2020 13:15
Εξιτήριο για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη - Το συγκινητικό μήνυμά του για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό - Media
 
Eξιτήριο πήρε από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο.
 
Σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Τρ. Αλεξιάδης έγραψε:
 
«Το εξιτήριο που μου χορηγήθηκε σήμερα από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Γ.Ν.Α. Γεννηματάς, έκλεισε έναν κύκλο νοσηλείας και θεραπειών. Ήταν μια σημαντική περίοδος στη ζωή μου και θέλω να ευχαριστήσω για την συνεισφορά τους τον Διοικητή και την Αν. Διοικήτρια, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και κάθε εργαζόμενο του νοσοκομείου σε κάθε θέση ευθύνης. Σε δύσκολες ώρες αγωνίας και πόνου, το χαμόγελο, η ευγένεια και η συνεχής προσφορά τους, ήταν το καλύτερο φάρμακο. Εύχομαι να έχουν πάντα τη δύναμη και όλα τα αναγκαία μέσα για να εκπληρώνουν το σημαντικό τους έργο στον τομέα της Δημόσιας Υγείας».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:01