search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:03
MENU CLOSE

«Βόμβα» από Euroleague: Προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών στον Ολυμπιακό

31.01.2020 13:39
«Βόμβα» από Euroleague: Προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών στον Ολυμπιακό - Media

 

Η διοργανώτρια Αρχή κάνει γνωστό με σχετική ανακοίνωση ότι επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών στην ελληνική ομάδα για καθυστερημένη καταβολή οφειλών της σε παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

«Η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης παραπέμπει τον Ολυμπιακό στην Οικονομική Επιτροπή για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασης συμμόρφωσης του συλλόγου με τους Κανονισμούς Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και Fair Play.

Η διαδικασία άνοιξε με βάση τη φερόμενη παράβαση ληξιπρόθεσμων οικονομικών υποχρεώσεων, παραλείποντας να δώσει πληροφορίες και μη εκπλήρωσης των συμφωνηθέντων Σχεδίων Συμμόρφωσης, σύμφωνα με τα Άρθρα 32α, δ και ε του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague. Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αναμένεται σε διάστημα 30 ημερών, όταν και ολοκληρωθεί όλη η ανταλλαγή εγγράφων.

Από την Οικονομική Επιτροπή έχει επιβληθεί ένα προσωρινό μέτρο, το οποίο απαγορεύει στον Ολυμπιακό να αποκτήσει νέους παίκτες ή προπονητές, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση.

Η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης έλαβε τις εξωτερικά ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο όμιλος εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με τους Κανονισμούς του FSFPR, η έρευνα που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2019 θα συνεχιστεί με τη λήψη περαιτέρω μέτρων».

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δεν γνωρίζουμε γιατί τιμωρηθήκαμε»

Την έκπληξή τους για την απόφαση της Ευρωλίγκας να επιβάλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών εκφράζουν στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο τιμωρηθήκαμε. Δεν έχουμε την παραμικρή οικονομική οφειλή προς οποιονδήποτε. Πέσαμε από τα σύννεφα με την απόφαση της Euroleague. Ψάχνουμε κι εμείς να βρούμε για ποιο λόγο αποφασίστηκε κάτι τέτοιο», υποστηρίζουν.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:58