search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:02
MENU CLOSE

Έκλεψαν το δαχτυλίδι του Σάουρον και η βρετανική αστυνομία ψάχνει τον ιδιοκτήτη να το επιστρέψει (Photo)

31.01.2020 16:58
Έκλεψαν το δαχτυλίδι του Σάουρον και η βρετανική αστυνομία ψάχνει τον ιδιοκτήτη να το επιστρέψει (Photo) - Media

 

Η αστυνομία του Νορθ Γιορκσάιρ στη Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε ένα «χαρακτηριστικό δαχτυλίδι», μεταξύ κλεμμένων αντικειμένων και προσπαθούν να βρουν τον ιδιοκτήτη του για να το επιστρέψουν.

Στην προσπάθειά τους, οι αστυνομικές αρχές ανέβασαν φωτογραφίες του κλεμμένου δαχτυλιδιού στο Facebook, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα η ομοιότητα με το περίφημο δαχτυλίδι από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Συγκεκριμένα, φέρει χαρακτηριστικό σκάλισμα στη «Μαύρη Ομιλία», τη φανταστική γλώσσα που χρησιμοποιούνταν στη Μόρντορ. «Ένα δαχτυλίδι για να τα κυβερνάει όλα, ένα δαχτυλίδι για να τα βρει, ένα δαχτυλίδι για να τα φέρει όλα και να τα δέσει στο σκότος».

«Αφού πρόκειται για τόσο χαρακτηριστικό κόσμημα, ελπίζουμε ότι κάποιος θα αναγνωρίσει τα σκαλίσματα και θα είναι σε θέση να μας πει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι σε κάποιον θα λείπει», ανέφερε ο Πιτ Γουίλσον, εκπρόσωπος της αστυνομίας, σε δήλωσή του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ποστ έγινε viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες κοινοποιήσεις και σχόλια σε μόλις 2 μέρες και ενώ αρκετοί χρήστες προσφέρθηκαν να βοηθήσουν την αστυνομία, οι περισσότεροι αναλώθηκαν σε ευφυολογήματα από τη σειρά ταινιών, «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Τα σχόλια των χρηστών του Διαδικτύου έκανε την αστυνομία του Νορθ Γιορκσάιρ να παραδεχτεί την άγνοια των στελεχών της αναφορικά με τις ταινίες και δεσμεύτηκε να «ξεσκονίσει» τις γνώσεις τους σχετικά.

Εντωμεταξύ, η έρευνα για τον ιδιοκτήτη του δαχτυλιδιού συνεχίζεται.

Πηγή: sputniknews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:02