search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:23
MENU CLOSE

Ο Γεραπετρίτης επικεφαλής της αποστολής στο ραντεβού με UEFA και FIFA – Στον «πάγο» ο Αυγενάκης

31.01.2020 17:24
Ο Γεραπετρίτης επικεφαλής της αποστολής στο ραντεβού με UEFA και FIFA - Στον «πάγο» ο Αυγενάκης - Media

 

O υπουργός Επικρατείας και εκ των στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης θα ηγηθεί του ταξιδιού της ελληνικής αντιπροσωπείας στην έδρα της UEFA. Αναζητούνται κι άλλα μέλη με αναφορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην ελληνική αντιπροσωπεία που θα ταξιδέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην έδρα της UEFA , στη Νυόν, για μία πρώτη συνάντηση με την παρουσία και των ανθρώπων της FIFA δεν θα είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, για τον οποίο το κλίμα στην κυβέρνηση είναι βαρύ.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού είναι αυτός που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και θα ηγηθεί του ταξιδιού!

Σύμφωνα με το gazzeta.gr, οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται προς αναζήτηση κι άλλων προσώπων που θα πλαισιώσουν την ελληνική αντιπροσωπεία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο… μικροσκόπιο βρίσκονται πρόσωπα με παρελθόν κι αναφορές στον χώρο του ποδοσφαίρου. 

Θυμίζουμε πως ζητούμενο της σημαντικής αυτής επίσκεψης είναι να ξεκινήσει ένας πρώτος κύκλος συζητήσεων έτσι ώστε να φτάσουμε στην σύνταξη ενός «μνημονίου ανάταξης κι επανεκκίνησης» του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής την Πέμπτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:23