search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05
MENU CLOSE

Επτά τα κρούσματα στην Γερμανία, όλα από εργαζόμενους στην ίδια εταιρεία!

31.01.2020 20:26
Υπ. Υγείας: Σε επικοινωνία με όλους τους φορείς για τον κορονοϊό - Media

 

Το υπουργείο Υγείας της Βαυαρίας επιβεβαίωσε ότι εντοπίστηκε και έβδομο κρούσμα του νέου κορονoϊού στη Γερμανία και ότι πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία Webasto. Από τον ιό έχουν ασθενήσει άλλοι πέντε εργαζόμενοι της εταιρείας αυτής καθώς και το παιδί του ενός από αυτούς.

“Επομένως, αυτή τη στιγμή υπάρχουν επτά γνωστά κρούσματα του κοροναϊού στη Βαυαρία”, ανέφερε το υπουργείο, προσθέτοντας ότι για τον έβδομο ασθενή θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα το Σάββατο.

Άλλος ένας εργαζόμενος της Webasto, ένας Κινέζος που βρίσκεται στη Σαγκάη, έχει βρεθεί θετικός στον κοροναϊό.

Σύμφωνα με την εταιρεία οι επτά υπάλληλοι (πέντε Γερμανοί και δύο Κινέζοι) συμμετείχαν σε διάφορες πολύωρες συνεδριάσεις στην έδρα της Webasto στο Στόκντορφ της Βαυαρίας.

Η έδρα της εταιρείας θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Δευτέρα.

Η Webasto έχει 11 εργοστάσια την Κίνα, μεταξύ των οποίων και ένα στην Ουχάν, στο επίκεντρο της επιδημίας. Έχει απαγορεύσει στους εργαζόμενούς της τα ταξίδια από και προς την Κίνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:05