search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:07
MENU CLOSE

Κώστας Χαρδαβέλας: Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά

01.02.2020 09:27
Κώστας Χαρδαβέλας: Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο τηλεοπτικά - Media

 

Άνθρωπος με τεράστια τηλεοπτική εμπειρία, ο Κώστας Χαρδαβέλας μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι #yes” για την τηλεόραση και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

“Εγώ πιστεύω ότι η σημερινή τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλή, σε σχέση με αυτό που κάναμε εμείς παλιά. Ομολογώ ότι κάναμε κίτρινα πράγματα για να πάρουμε τηλεθεάσεις. Κάναμε τέρατα”, είπε.

“Δε μπορεί να λένε γιατί υπάρχει το GNMT και το My Style Rocks όταν κάνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Κάνουνε τους κουλτουριάρηδες αλλά είναι ψέμα. Όλοι τα βλέπουμε και περνάμε και πάρα πολύ ωραία”, είπε.

Σχολίασε όμως και την πρόσφατη εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Η Ρούλα έχει μια πίκρα μέσα της γιατί έφυγε από την τηλεόραση και ό,τι άλλο προσπάθησε να κάνει δεν περπάτησε. Λάθος της είναι να χτυπάει τους νέους παρουσιαστές. Δε γίνεται να είμαστε απέναντι στους νέους. Βέβαια η Ρούλα είχε κάνει ένα λάθος και της το είχα πει. Δεν άλλαξε τηλεοπτικό πρόσωπο όταν έπρεπε. Παρέμεινε η Ρούλα των σόου με τις χαριτωμενιές. Μεγαλώνουμε και άρα πρέπει να αλλάζουμε, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Παρέμεινε show woman αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος”.

“Η Ελένη δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό”, είπε για την Ελένη Μενεγάκη.”Έχει εγκλωβιστεί σε αυτήν την εικόνα, είναι η περσόνα η συγκεκριμένη η τηλεοπτική που έχει αποδεχτεί ο κόσμος, η γλυκιά κοπέλα, η χαριτωμένη, της διπλανής πόρτας, η αγαπησιάρα. Αυτός είναι ο τύπος της Ελένης. Αν κάνει άλλου είδους εκπομπή νομίζω δεν θα πιάσει”, είπε.

Πηγή: znews.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24