search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:27
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 22 ατόμων για συμμετοχή σε επεισόδια στην Ημαθία

01.02.2020 14:41
ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 22 ατόμων για συμμετοχή σε επεισόδια στην Ημαθία - Media

 

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 22 ατόμων για συμμετοχή στα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Ημαθία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας και την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκε από την αστυνομία, πρόκειται για 20 Έλληνες και δύο αλλοδαπός, ηλικίας από 20 έως 59 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τα – κατά περίπτωση αδικήματα- της παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης και άλλα αδικήματα.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν, την 8η Δεκεμβρίου 2019, σε ποδοσφαιρικό αγώνα σε περιοχή της Ημαθίας που βρισκόταν σε εξέλιξη, οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να προκληθούν σωματικές βλάβες και να διακοπεί ο αγώνας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:27