search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:20
MENU CLOSE

Για πρώτη φορά χωρίς μεταγραφή ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη

01.02.2020 15:02
Για πρώτη φορά χωρίς μεταγραφή ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη - Media

 

Ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε σε καμία απόκτηση ποδοσφαιριστή κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε μεταγραφική περίοδο από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για μια απόφαση που έλαβε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ή επιθυμία του Αμπέλ Φερέιρα. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι δεν έγινε καμία αποχώρηση παίκτη από το ρόστερ παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Θυμίζουμε ότι αρχικά ο Αμπέλ Φερέιρα είχε δηλώσει πως δεν θέλει να φύγει και να έρθει κανείς. Στην συνέχεια όμως σε νέες δηλώσεις έκανε γνωστό ότι είχε τονίσει ότι θέλει το καλοκαίρι τρεις χαφ.

Στις τελευταίες ημέρες σε τηλεφωνική συνδιάσκεψη ο Ιβάν Σαββίδης είχε ζητήσει από τον Φερέιρα να εκμεταλλευτεί το ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30