search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:01
MENU CLOSE

«Έρχεται ο Μίνως Κυριακού και λέει εδώ είστε ακόμα και μου καίτε το φως;» – Η Λόλα Νταϊφά θυμάται (Video)

01.02.2020 15:25
«Έρχεται ο Μίνως Κυριακού και λέει εδώ είστε ακόμα και μου καίτε το φως;» - Η Λόλα Νταϊφά θυμάται (Video)  - Media

 

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λόλα Νταϊφά στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται”.

Η κα. Νταϊφά αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνεργασία της με τον Μίνωα Κυριακού, το ξεκίνημα της Ρούλας Κορομηλά και την επιτυχία εν μία νυκτί της Ελένης Μενεγάκη σημείωσε χαρακτηριστικά η “σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων”.

“Ήμασταν 02:40 στον ΑΝΤ1 και ακούμε βήματα. Έρχεται ο Μίνως Κυριακού και λέει εδώ είστε ακόμα και μου καίτε το φως;” σημείωσε με χιούμορ η “σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων”.

“Ο ΑΝΤ1 βγήκε τέλος Δεκεμβρίου και εγώ ήμουν εκεί από τον Οκτώβρη. Τη στιγμή που βγήκε στον αέρα δεν είχα μετρήσει σφυγμούς, αν είχα μετρήσει δεν ξέρω πόσο ρεκόρ θα είχα! Τότε δεν είχαμε Autocue κι εγώ ήμουν καθισμένη στο πάτωμα και είχα 4 μεγάλες σελίδες με μεγάλα γράμματα που ήταν ο λόγος του Μίνου Κυριακού Γύριζα λοιπόν τις σελίδες, πέφτανε κάτω και διάβαζε. Η αγωνία μου μην πέσουν οι σελίδες και διαβάσει άλλα ντ’ άλλων δεν ήταν και το καλύτερο μου” πρόσθεσε η Λόλα Νταϊφά.

Όσον αφορά το προφίλ του πρώην συνεργάτη της, η κα. Νταϊφά δήλωσε πως: “Ο Μίνως Κυριακού ήταν άνθρωπος παθιασμένος, δυνατός, έξυπνος, εύστροφος και πολύ τυχερός όπως έλεγε και ο ίδιος. Είχε πέσει από αεροπλάνο και σώθηκε, έτσι μας είχε πει. Στη δουλειά άκουγε, όχι μόνο εμένα, όλους όσους εμπιστευόταν”.

Όταν ήρθε η Ρούλα Κορομηλά στον ΑΝΤ1 ήταν στοίχημα γιατί τότε άρχισε μια πρωινή εκπομπή που δεν είχε κανένας άλλος” παραδέχθηκε για την γνωστή παρουσιάστρια. “Έζησε στιγμές λατρείας από τον κόσμο” συμπλήρωσε.

Όσον αφορά, δε, τον ερχομό της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη, η Λόλα Νταϊφά ανέφερε πως “ήρθε και εν μια νυκτί τα κατάφερε. Είχε άγχος και ανασφάλειες. Ο Κυριακού της έλεγε να πιστεύει ότι μπορεί και το πίστεψε”.

Η Λόλα Νταϊφά μίλησε, επίσης, για την περίοδο που βρέθηκε στο STAR καθώς και την επιρροή των καναλιών στον Τύπο.

Πηγή: zappit.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59