search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Πρωτοφανής καυγάς Νεϊμάρ με διαιτητή! «Μίλα γαλλικά» – «Άντε γαμ@@@@» (Video)

02.02.2020 11:19
Πρωτοφανής καυγάς Νεϊμάρ με διαιτητή! «Μίλα γαλλικά» - «Άντε γαμ@@@@» (Video) - Media

 

O Nεϊμάρ ζήτησε εξηγήσεις από τον διαιτητή του αγώνα με τη Μονπελιέ για την κίτρινη κάρτα που του έδειξε και αντάλλαξαν… γαλλικά, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Ο Βραζιλιάνος έκανε τη γνωστή ντρίμπλα «ουράνιο τόξο», ο διαιτητής του αγώνα του έδειξε κίτρινη κάρτα για την ενέργειά του και στη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης ο παίκτης τον πλησίασε και του ζήτησε εξηγήσεις. 

«Απαγορεύεται να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο τώρα; Αν παίξω με ωραίο τρόπο θα πάρω κίτρινη; Παίζω ποδόσφαιρο, δεν μιλάω και παρόλα αυτά παίρνω κάρτα» είπε ο Νεϊμάρ με τον τέταρτο να του λέει: «Μίλα γαλλικά!»

Ο Νεϊμάρ τα… πήρε ακόμα περισσότερο και ξέσπασε: «Αν μιλήσω γαλλικά θα τιμωρηθώ με αυτά που θα πω, άντε γαμη%^#^$#»!

 

Η Γαλλία είναι διχασμένη καθώς αρκετοί υποστηρίζουν ότι όντως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα. Το θέμα είναι τώρα αν θα τιμωρηθεί για τα… γαλλικά. 

Πηγή: sdna.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:27