search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:10
MENU CLOSE

Νάταλι Κακκαβά: Το ξέσπασμα για το «πραγματικό» MEGA και τα αρνητικά σχόλια

02.02.2020 11:46
Ο Πέτρος Μπούτος διευθυντής προγράμματος στο Mega μετά την παραίτηση Σασλόγλου  - Media

 

Θέση υπέρ των απλήρωτων εργαζομένων του MEGA πήρε η Νάταλι Κακκαβά.

Τι έγραψε η σύζυγός του Γρηγόρη Γκουντάρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram;

Η δημοσιογράφος που για πολλά χρόνια ανήκε στο δυναμικό του “Μεγάλου Καναλιού” δημοσίευσε την επίσημη ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του “πραγματικού”, όπως αναφέρει MEGA και δήλωσε δημοσίως ότι ταυτίζεται με τα όσα αναφέρονται σε αυτή.

“Ταυτίζομαι με την επίσημη ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του (πραγματικού) MEGA, που αναφέρει…
Καλούμε τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας, να αναλογιστούν πως τα προγράμματα του πραγματικού MEGA, οι μοναδικές του σειρές αλλά και το ανυπολόγιστης αξίας αρχείο των ειδήσεών του, που πρόκειται σύντομα να επανέλθουν στον τηλεοπτικό αέρα, φέρουν πάνω τους τον απλήρωτο ιδρώτα εκατοντάδων εργαζομένων και των ταλαίπωρων οικογενειών τους, να γνωρίζουν πως το νέο κανάλι που έχει “αρπάξει” με “νόμιμο” τρόπο την επωνυμία “MEGA” δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό Mega που ζάπλουτοι “φιλάνθρωποι” επιχειρηματίες -και οι παρ’αυτών “Ρασπούτιν”- έκλεισαν με δόλιο τρόπο.

Καλούμε όλους τους σκεπτόμενους τηλεθεατές σε μποϊκοτάζ από την τηλεθέαση των δικών μας έργων μέχρι οι νέοι κάτοχοι της θρυλικής επωνυμίας και του πανίσχυρου brand name “MEGA”, αποκαταστήσουν οικονομικά και ηθικά όλους τους εργαζόμενους του ενός και μόνου Mega που υπήρξε ποτέ..

Απλήρωτοι εργαζόμενοι (του πραγματικού) Mega”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ) MEGA,που αναφέρει.. Καλουμε τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας, να αναλογιστούν πως τα προγράμματα του πραγματικού MEGA, οι μοναδικές του σειρές αλλά και το ανυπολόγιστης αξίας αρχείο των ειδήσεών του, που πρόκειται σύντομα να επανέλθουν στον τηλεοπτικό αέρα, φέρουν πάνω τους τον απλήρωτο ιδρώτα εκατοντάδων εργαζομένων και των ταλαίπωρων οικογενειών τους, να γνωρίζουν πως το νέο κανάλι που έχει “αρπάξει” με “νόμιμο” τρόπο την επωνυμία “MEGA” δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό Mega που ζάμπλουτοι “φιλάνθρωποι” επιχειρηματίες -και οι παρ’αυτών “Ρασπούτιν”- έκλεισαν με δόλιο τρόπο. Καλούμε όλους τους σκεπτόμενους τηλεθεατές σε μποϊκοτάζ από την τηλεθέαση των δικών μας έργων μέχρι οι νέοι κάτοχοι της θρυλικής επωνυμίας και του πανίσχυρου brand name “MEGA”, αποκαταστήσουν οικονομικά και ηθικά όλους τους εργαζόμενους του ενός και μόνου Mega που υπήρξε ποτέ.. Απλήρωτοι εργαζόμενοι (του πραγματικού) Mega

A post shared by Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) on

H ανάρτησή της προκάλεσε και αρνητικά σχόλια…

Πηγή: znews.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27