search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:50
MENU CLOSE

Συγκινεί η εξομολόγηση του Βασίλη Χαλακατεβάκη: Διαγνώστηκα δύο φορές με καρκίνο

02.02.2020 14:00
Συγκινεί η εξομολόγηση του Βασίλη Χαλακατεβάκη: Διαγνώστηκα δύο φορές με καρκίνο - Media

 

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης δε πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που ο γιατρός του ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο κόσμος του κλονίστηκε συθέμελα και τα όσα θεωρούσε δεδομένα ανατράπηκαν.

Παρά το σοκ που υπέστη ο «Λευτέρης» του «Καφέ της Χαράς» ή κατά κόσμον Βασίλης Χαλακατεβάκης ορκίστηκε να μην επιτρέψει στον εαυτό του να το βάλει ποτέ κάτω. Αντίθετα έσφιξε τα δόντια δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Αν και μέσα από τον ρόλο του «φούρναρη» στο «Καφέ της Χαράς» χαρίζει άφθονο -γέλιο στους τηλεθεατές, πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τα όσα βίωσε όταν ο καρκίνος του χτύπησε την πόρτα και μάλιστα… δυο φορές. «Και ευ-τυχούς στάθηκα όρθιος και τις δυο φορές. Από πολΰ πόνο αρχικά πήγα στον γιατρό, όπου διαγνώστηκα την πρώτη φορά με καρκίνο στο έντερο», δήλωσε χαρακτηριστικά. Εκείνες τις στιγμές, ο ηθοποιός δεν ήταν μόνος του.

Αντίθετα στο πλευρό του στεκόταν σαν άγρυπνος φρουρός η λατρεμένη του σύζυγος Δέσποινα Μαραγκουδάκη. Αν και τότε οι δυο τους ήταν στην αρχή της γνωριμίας τους, εκείνη με την αγάπη και την αφοσίωση της του έδωσε όλη τη δύναμη για να βγει νικητής. «Ήμουν πολύ ψύχραιμος, το πέρασα σαν να μην συνέβη τίποτε γιατί με στήριξε πολύ η γυναίκα μου και μάλιστα, τότε είχαμε μόλις πρωτογνωριστεί. Εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», τόνισε ο ηθοποιός. Πράγματι, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, αποδεικνύοντας πως είναι γεννημένος παλικάρι. Σήμερα μάλιστα, χαίρει άκρας υγείας, ακολουθώντας παράλληλα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. «Μπήκε το περπάτημα στη ζωή μου. Περπατάω κάθε μέρα», τόνισε.

Πηγή: Χάι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:50