search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:53
MENU CLOSE

Η συμμορία που έχει ρημάξει τα Βόρεια Προάστια πίσω από τη ληστεία στο σπίτι των Γαρμπή – Σχοινά

02.02.2020 14:29
Η Καίτη Γαρμπή είπε στους ληστές που την έδεσαν: «Να είστε καλά, πρέπει να έχετε ανάγκη» (Video) - Media

 

Τα σπίτια ενός εφοπλιστή και τεσσάρων επιχειρηματιών, όλοι κάτοικοι των Βορείων Προαστίων, έχουν «χτυπήσει» -σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.- οι τέσσερις ένοπλοι που λήστεψαν την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία. 

Στην περίπτωση του εφοπλιστή, ο οποίος την ημέρα της ληστείας έλειπε στο εξωτερικό, οι κακοποιοί κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τα συστήματα ασφαλείας, να περάσουν στο εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας και να ακινητοποιήσουν την οικιακή βοηθό. Στη συνέχεια άρπαξαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας μαζί τους το καταγραφικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ίδιο έκαναν, όσον αφορά στην αφαίρεση του καταγραφικού από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και στις άλλες τέσσερις μονοκατοικίες, στις οποίες εισέβαλαν σε Χαλάνδρι και Κηφισιά και συγκεκριμένα στην οδό Κόδρου (Χαλάνδρι) και στις οδούς Μενεξέδων και Ρόδων (Κηφισιά) αλλά και σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:53