search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:52
MENU CLOSE

Η Κατερίνα Διδασκάλου απαντά σε όσους λένε σαπουνόπερα τις «Άγριες Μέλισσες»

02.02.2020 14:55
Ξαναρχίζουν γυρίσματα οι Άγριες Μέλισσες – Όλοι οι χώροι έχουν απολυμανθεί με προσοχή - Media

 

Η Κατερίνα Διδασκάλου διανύει δίχως άλλο μια από τις ωραιότερες περιόδους της επαγγελματικής της ζωής με τις “Άγριες Μέλισσες” να σημειώνουν καθημερινά υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης και τον θεατρικό της μονόλογο να αγκαλιάζεται για ακόμη μια χρονιά.

Μιλώντας στο Tv Έθνος, η γοητευτική πρωταγωνίστρια δε δίστασε να απαντήσει σε όσους χαρακτηρίζουν το επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 σαν “σαπουνόπερα”.

Έχει διατυπωθεί η άποψη πως οι “Άγριες Μέλισσες” είναι σαπουνόπερα. Ποια είναι η γνώμη σας;

Δεν το έχω ακούσει. Όμως χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Οι ετικέτες αυτές με αφήνουν αδιάφορη. Το αποτέλεσμα μετράει. Εγώ αυτήν τη δουλειά την κάνω και με κόπο και με σεβασμό προς το κοινό. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση και στο σινεμά.

Τι σας γράφουν για τη σειρά οι ακόλουθοι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Μου λένε πόσο πραγματικός χαρακτήρας είναι η Μυρσίνη. Μου έγραψε άνθρωπος που έχασε το παιδί του πως κάνει έρωτα για να γλιτώσει από το κυνήγι του θανάτου. Η Μυρσίνη καταφεύγει ερωτικά στον Κυπραίο για να κρατηθεί στη ζωή. Από τη Σμαρώ επίσης πιάνεται από τα λόγια της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33